Still
Galeria ta personală
COLECȚIA TA
0
fotografii în Still
Un spațiu simplu, doar al tău.
Toate fotografiile
0 elementeGaleria ta începe aici
Importă fotografii pentru a le vedea în Still.
Fotografiile importate sunt copii stocate în Still. „Șterge din Still”
elimină numai copia din aplicație, nu originalul din Apple Poze.
Pentru a elibera spațiu, poți șterge oricând copiile din Still.